Sanayi Aspitatörü Fanı Nedir

Sanayi Aspitatörü Fanı Nedir

Aslında bu iki söylem birbirinin aynısıdır. İster Sanayi Aspiratörü ister sanayi fanı olarak isimlendirin sonuç itibari ile kastınız ortamı havalandıracak performansta aksiyel fanlardır. Bazı isimler hayatlarımızda pek çok eş anlam taşırlar. Sanayi Aspiratörü ve sanayi fanı da aynı anlamlıdır.Esasen "fan” bizim üretimini yaptığımız tüm ürünlerin içinde bulunan döner halde olan pervanedir.Bazen radyal (salyangoz) bazen aksiyel olarak adlandırılırlar ama bunların tamamı fandır.

Sanayi aspiratörleri veya Sanayi fanları çeşitleri ile hayatımızın her anında karşımıza çıkarlar.. Genelde büyük alanların havalandırmasında tercih edilen ürünlerdir ancak pek çok sektörde de birbirinden farklı amaçlarda tercih edilirler. Ev tipi sanayi aspiratörü modelleri de bulunmaktadır.

Sitemizde görebileceğiniz pek çok seçenek bulunmaktadır. Bazen pervanelerdeki kanat adetleri bazen kasa farklılıkları bazen de motor özellikleri bu benzer ürünleri birbirinden ayırmaktadır.

Standart üretimimizde Yuvarlak ve Kare Sanayi Aspiratörleri bulunmaktadır. Bunlar altı kanatlıdır. Özel olarak 4 kanatlı ve 7 kanatlı modeller de sunabilmekteyiz. Hatta plastik pervaneli, sac pervaneli farklı tarzlarda da pervaneler kullanabiliyoruz. Ürün seçimi yapmak kadar, doğru pervane doğru motor ve doğru kasa tercihi yapmakta önem taşıyor.

Çiftlik gibi alanlarda daha düşük devirler tercih edilirken, makine soğutması için çok daha yüksek devirli motora sahip sanayi Aspiratörü ve sanayi fanı tercih edilmektedir. Sektöre, ürünün yerleştiği konumuna, ihtiyaç olan hava debisi ve motor gücüne bağlı olarak pek çok tercih yapılabilir.

Bazen müşterimiz "Bize sadece 7 kanatlı Sanayi Aspiratörügerekiyor.” diyebiliyorlar. Bu durumda o seçenekleri sunuyor fiyatlarından bahsediyoruz. Sonrasında detaya inip sohbet ettiğimizde aslında 7 kanatlı fanın doğru ürün olmadığını çok daha az bir maliyet ile farklı bir Sanayi Aspiratörü veya sanayi fanı alarak işlerini çözebileceklerini görüyoruz.

Kıraathane havalandırmasından fabrika havalandırmasına, makine soğutmadan, balkon havalandırmasına, düğün salonlarından, marangozhanelere,pek çok alanlarda bu fanları görebilirsiniz.

Bu ürünler kanala uygun ürünler değildir. Bu ürünler genel ortam havalandırması için tasarlanmışlardır. Bu sebeple de doğru yerleştirilmesi gerekir. Aksi takdirde tam randıman alınmayacaktır.

Bu ürünlerin temizliği de çok pratiktir. Ön arka kafesleri sökerek detaylı bir temizlik yapabilirsiniz. Fan kanatları da çok yakın olmadığı için aralarına bir şey sıkışmayacaktır.

Sanayi aspiratörlerini pek çok yerde görebilirsiniz ancak hangisinin size en uygun ürün olduğunu birlikte tespit edebiliriz.

İletişim alanından bizlere ulaşabilir. Görüntüler iletebilir çok daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.