Perşembe Pazarı'mıza Hoşgeldiniz

Perşembe Pazarı'mıza Hoşgeldiniz

AYAS ASPİRATÖR PERŞEMBE PAZARINDA

Ülkemizin makine sanayisinin başlangıç noktası, bu gün İstanbul’da Perşembe pazarı adıyla bilinen haliç ağzındaki küçük semttir. Belki de kısa bir süre sonra, ilk makine atölyelerinin bulunduğu, teknik ve mekanik bir çok aletin üretilip satıldığı Tarihi Hırdavatçılar Çarşısı dönüşüm geçirip, tam anlamıyla tarih olacak. Türk sanayisinin bu efsane merkezinin adını yaşatmak ve orada yüzyıllardır, nesilden nesile emek veren tüm kuşakların aziz hatırasını hatırlamak için online satış sitemizdeki indirim günlerine "Perşembe Pazarı” adını verdik.

Perşembe pazarı, Türk sanayisinin gelişmesinde ilkleri bir araya toplayan merkez olması nedeni ile Ayas Aspiratör’ün ilk Sanayi tipi Aspiratör’ünün, ilk salyangoz fan’ının, ilk vantilatörünün üretim ve satış noktasıdır.

 

Hatta bu ürünlerin ilk reklam ve tanıtım noktasıdır. Kurucumuz Rahmetli Bülent Özyazgan , Ayas Devekuşu Vantilatörü , hostes hanımlar eşliğinde Perşembe Pazarı Sokaklarında sergilemiştir.

Perşembe Pazarı İndirim Günlerinde, İhracat fazlası ürünlerimizi stoklarımız dahilinde müşterilerimize indirimli sunmaya karar verdik. Sanayi Tipi Aspiratör, Sanayi Tipi Vantilatör, Salyangoz fan ve aksiyel fan çeşitlerimizden değişik türlerini Perşembe Pazarı indirim günlerimizde bulabilirsiniz.

Salyangoz fan ve aspiratör çeşitlerimize indirimli ulaşabilmek için haftanın değişik günlerinde yayınlayacağımız Perşembe Pazarı indirimlerimizi takip etmenizi öneririz.

 


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.